Ak-Yeniköy Şehit Soner Turan Ortaokulu

Vizyon: Her türlü olumlu, teknolojik değişim ve gelişimden faydalanabilen, çevresi ve öğrencileri ile birlikte çağdaş eğitim seviyesine ulaşmış, sosyal faaliyetlerde aktif, örnek bir okul olmak.

Misyon: Kurum olarak, öğrencilerimizi görev ve sorumluluklarının bilincinde, insan haklarına saygılı, bilimsel ve akılcı düşünme yeteneğine sahip bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.

Başarılar: .

Saatler: 08:30-14:10 (İlkokul) 08:30 - 15:00 (Ortaokul)
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda 1er şube 5, 6,7 ve 8. sınıf bulunmaktadır. 1 şube Hafif Düzey Zihinsel Engelliler özel eğitim sınıfımız bulunmaktadır. DYK kursları hafta içi gerçekleştirilmektedir.

WEB - https://akyenikoysonerturanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akyeniköy Mahallesi Menderes Menderes Bulvarı No 57/1, 09270 Didim/AYDIN

Öğretim Şekli :Tekli-Gündüz

Yerleşim Yeri - Okulumuz belde içerisinde olup, belde halkı genel olarak geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır.

Ulaşım İl ve ilçe merkezine her yarım saatte bir otobüs geçmektedir.Didim Seyahat araçları ile ulaşım sağlanmakta olup bazı öğretmenler özel arabaları ile söke yada didimden gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 22 km. uzaklıkta. İl merkezine 82 km uzaklıkta.